PRAHA 

Ve spolupráci s restaurací Jíme Ještě Lépe v Horních Počernicích a Kachna pekařka jsme pro Vás připravili kurz pečení chleba z kvasu

PRO POKROČILÉ - OPEN CRUMB

Termíny:
NOVÉ TERMÍNY!!
sobota  6.1.2024 10-17 hod. 
neděle  7.1.2024 10-17 hod.


Na kurzu si osvojíte:

  • jak na silný kvas
  • jaký kvas použít a za jakých okolností
  • druhy kvasu, rozdíl mezi nimi
  • jaké mouky jsou vhodné na pečení s dlouhou fermentací
  • autolýza, slaná autolýza, studená autolýza
  • způsoby překladů těsta
  • jak pracovat s těstem
  • jak stáčet chléb do ošatky a neponičit ho
  • jak správně péct (nádoba, kámen, litina, smalt)
  • co vše ovlivňuje správně vyzrálé těsto
  • a mnohem víc...


Na kurzu si společně upečeme chleba z předem připraveného těsta, zaděláme na chleba a projdeme celý proces od nakrmení kvasu přes zrání těsta až po vytažení voňavého a křupajícího chleba. 

Dostanete skripta s recepty, malé občerstvení, pitný režim. Za poplatek si můžete v restauraci koupit kávu, zákusek a vše, co bude v tu dobu v nabídce.

Počet účastníků: max 10

Cena: 3490,- Kč



Prosím, vyplňte ZÁVAZNOU přihlášku a odešlete. Pokud se chcete na něco zeptat, dotaz do zprávy. Děkuji.

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky