PRAHA 

Ve spolupráci s restaurací Jíme Ještě Lépe v Horních Počernicích a Kachna pekařka jsme pro Vás připravili kurz pečení chleba z kvasu

PRO POKROČILÉ - OPEN CRUMB

Termíny:
NOVÉ TERMÍNY!!
sobota  6.1.2024 10-17 hod. 
neděle  7.1.2024 10-17 hod.


Na kurzu si osvojíte:

  • jak na silný kvas
  • jaký kvas použít a za jakých okolností
  • druhy kvasu, rozdíl mezi nimi
  • jaké mouky jsou vhodné na pečení s dlouhou fermentací
  • autolýza, slaná autolýza, studená autolýza
  • způsoby překladů těsta
  • jak pracovat s těstem
  • jak stáčet chléb do ošatky a neponičit ho
  • jak správně péct (nádoba, kámen, litina, smalt)
  • co vše ovlivňuje správně vyzrálé těsto
  • a mnohem víc...


Na kurzu si společně upečeme chleba z předem připraveného těsta, zaděláme na chleba a projdeme celý proces od nakrmení kvasu přes zrání těsta až po vytažení voňavého a křupajícího chleba. 

Dostanete skripta s recepty, malé občerstvení, pitný režim. Za poplatek si můžete v restauraci koupit kávu, zákusek a vše, co bude v tu dobu v nabídce.

Počet účastníků: max 10

Cena: 3490,- Kč



Prosím, vyplňte ZÁVAZNOU přihlášku a odešlete. Pokud se chcete na něco zeptat, dotaz do zprávy. Děkuji.

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky
Používáme cookies, abychom zajistili správné fungování a bezpečnost našich stránek. Tím vám můžeme zajistit tu nejlepší zkušenost při jejich návštěvě.

Pokročilá nastavení

Zde můžete upravit své preference ohledně cookies. Následující kategorie můžete povolit či zakázat a svůj výběr uložit.